DELLY ZOO
AlLROUND GYM

JEUGD v TGWRDG (VOL)

 

10-17 jr

 

(Onze jeugdlessen zitten vol! Bij voldoende aanmelding starten we een nieuwe groep op de dinsdag en donderdag. Je kan je aanmelden via info@lijfstijlcentrumdenhelder.nl).

 

Op maandag en vrijdag om 17 uur wordt de lokale jeugd helemaal afgemat.... (en ik ook!) We houden ons voornamelijk bezig met techniek (verhogen eigen fysieke vaardigheid/ belastbaarheid) en het vergroten van het uithoudingsvermogen, voordat we de botdichtheid en de kwaliteit van spieren ontwikkelen met krachttraining. Dit gebeurd eerst met oefeningen met eigen lichaamsgewicht voordat we gaan ijzervreten... don't worry! 

Achterstevoren, ondersteboven en al stuiterend ontdekken ze alle fysieke (on-)mogelijkheden en probeer ik tussendoor ook nog een beetje wat kennis over sportvoeding bij te brengen. In de praktijk ziet de les er dus uit als de finale van een WK apenkooien met een bakje kwark tussendoor!!! En dat is maar goed ook. Want plezier in sporten vind ik het belangrijkste wat er is.

Voor kids tussen de 8 en de 10 jaar hebben we een speciale les op dinsdagmiddag op aanvraag. Deze leeftijdsgroep zit in een gouden leeftijd voor motorische ontwikkeling, kunnen steeds beter samen trainen, maar hebben nog geen last van hun hormonen. Dus aan de slag met alle fysieke basis vaardigheden zodat ze feilloos en allround kunnen doorstromen naar de oudere groep, (of welke sport ze maar willen doen), als ze tieners worden. Hoe fijn is dat!  E-mailen
Map
Info