DELLY ZOO
AlLROUND GYM

HOT lesaanbod

Trainen op blote voetjes met weinig kleren aan in een op rond de 30 graden verwarmde, zeer aangename  en sfeervolle ruimte, heeft naast alle welbekende ongenoegen (zweten, buiten adem, wellicht wat benauwd, etc) ook heeeeel veel voordelen....  Je stofwisseling verhoogd, je hebt veel minder spierpijn met een veel hogere trainingsintensiteit en je bent echt een stuk leniger. Deze lessen zijn dan ook zeer populair sinds de start in 2010 en niet meer weg te denken van ons rooster. We bieden de HOT lessen aan in 5 verschillende formats. Ze zijn allemaal op muziek met een programmering van oefeningen, (behalve voor HOTYOGA) voor 1 maand. Wij hebben ontdekt dat we binnen deze relatief korte periode, de oefeningen echt onder de knie krijgen, zonder dat het saai wordt of dat we de trainingsvooruitgang stagneren. HOTYoga

HOT YOGA

Onze HOT YOGA is een mix van allerlei soorten yogastijlen met een pittig karakter, maar op een ontspannen manier aangeleerd. Daarom kan je zelfs als yoga-beet/ beginner of als je minder belastbaar bent gewoon bij ons instromen.  Deze les is vooral een aanrader als je (gebrek aan) lenigheid in de weg zit bij je dagelijkse bezigheden of als je graag wilt leren ontspannen in een wereld waarin we 24/7 geprikkeld worden. 


Tijdsduur: 90 min     incl ruime ontspanning en kopje thee

Moeilijkheidsgraad:  zo moeilijk als jij wilt! 

Meenemen: grote handdoek en wat water

Wij hebben kussentjes en matjes, maar neem gerust je eigen yoga-spullen mee. 


HOTCORE

HOT Core rooster

Deze "Hardcore" les is raar maar waar, veruit het meest populair van ons gehele HOT aanbod. Dit flink uit de kluiten gewassen, zeer vervelende broertje van HIIT-training brengt ons door de intense training in de hitte heel snel op niveau. Natuurlijk wel nadat we eerst tot op het bot uitgeput zijn. 10 Km hardlopen wordt een peulenschilletje zonder ervoor te trainen en je dagelijkse stress verdwijnt als sneeuw voor de zon... Na een lesje HOTCORE valt alles in het het leven in het niet!

Tijdsduur: 55 min     

Moeilijkheidsgraad:  11 op een schaal van 1-10

Meenemen: grote handdoek... of 2 en water HOTBALANCE

Onze eerste hete les met Yoga, Pilates, Tai Chi, Kung Fu en af en toe en dansje heeft vele gezondheidsvoordelen en is zeer prettig om te doen. Door de uitgebalanceerde mix van alle bovenstaande ingrediënten wordt het hele lichaam op een relaxte manier en low impact getraind. Na de stretch en de ontspanning kan je weer opgeladen de draad van de week oppikken.


Tijdsduur: 55 min     

Moeilijkheidsgraad:  3-7 op een schaal van 1-10

Meenemen: grote handdoek en water HOTMIX

Men neme.... de beste nummers van de HOTBALANCE en HOTCORE en die dippen we in de Salsa.... en we hebben een cocktail die zeer verslavend werkt (ook op de lachspieren). De nadruk ligt vooral op de billen, want wie wil nou niet zo'n derrière als J Lo?    


Tijdsduur: 55 min     

Moeilijkheidsgraad:  6-8 op een schaal van 1-10

Meenemen: grote handdoek en water en eventueel je hoelahoep en verentooi =)HOTWOD

Een functionele, gevarieerde, fitnesscircuit met hoge intensiteit, met......, of beter gezegd, tegen de klok. Verstand op nul en gewoon gaan is het motto.... succes en ehhhh veel plezier!


Tijdsduur: 55 min     

Moeilijkheidsgraad:  6-10 op een schaal van 1-10

Meenemen: grote handdoek en water


E-mailen
Map
Info