DELLY ZOO
AlLROUND GYM


SPORTDIEET voor wedstrijd-atleten/Zo licht mogelijk, zo sterk mogelijk/Op het juiste moment op het juiste gewicht

 

 

 Met een kickboksende zoon en een persoonlijke gewichthef-ambitie belandde ik in 2016 de wondere wereld van zweetpakken, detoxthee, 3 uur durende saunasessies, kilo's kip met rijst en plaspillen om vaak, last-minute nog even gewicht te maken (lees 3-10 kg afvallen) voor de wedstrijd. Deze op bodybuilding gebaseerde afslanktactiek maakt je naast erg "moody" ook niet erg fit op de wedstrijddag. Dit leek mij niet handig en wenselijk als je tegenstander je alle hoeken van de ring wilt laten zien of als je met maximaal gewicht boven je hoofd het gevoel hebt bijna out te gaat. Dat moest dus anders. 

Op 1 januari 2017 ging ik aan de slag met mijn eigen niet-lullen-maar-poetsen-systeem. En ondanks dat ik mezelf erg zielig vond en wel 10 x per uur de (lege) koelkast open deed, was ik wel binnen 2 cycli van 2 weken op wedstrijdgewicht. (van 64,7 naar 57,8) en ben ik Nederlands kampioen en twee-voudig recordhouder in mijn gewicht- en leeftijdsklasse! 

Naast mijn zoon begeleid ik sindsdien ook andere (top-)sporters zoals de Rugbyjeugd, Ciska Bosma (NL kampioen gewichtheffen, en NL kampioen diverse onderdelen in de atletiek), 

Isis Verbeek (Kickboxchamp en opkomende MMAqueen) en last but not least, onze eigen Jorina Baars (Meervoudig wereldkampioen en titelhouder kickboksen). 

Heb je ook hulp nodig en wil je als een echte pro shinen op de weegschaal... let me know! info@dellyzoo.nl   

 

E-mailen
Map
Info