DELLY ZOO
AlLROUND GYM

YOU GO GIRL!

Ik merkte er tot voor kort niet zo veel van, want ik zit aan de “niet-janken-gewoon-doen” kant in de hardcore “bloed, zweet, tranen-business, om te krijgen wat je wilt. Maar gezien er steeds meer aanvragen/ verzoeken komen van mensen na hun operatie ben ik me toch maar even gaan verdiepen in de....

 

Gastric-Bypass 

 

WTF meiden... serieus? Geen idee of het klopt maar na een potje Googlen kwam ik, na heel veel advertenties voor deze ingreep (gastric bypasses zijn een echte goudmijn blijkbaar), op dit artikel: https://happyhealthy.nl/gastric-bypass/ 

Ik schrik hier behoorlijk van. Ondanks dat ik een gym heb bestaat 70-90% van mijn coaching op fitheid uit voeding! Als je dit systeem permanent verstoort en dus nooit meer goed kan eten, je proteïne niet goed kan afbreken/ verwerken en je hormonen helemaal van de rel zijn..... hoe ga ik je dan fit krijgen?  

Op de lange termijn weten ze nog niet eens wat het met je doet, maar de hele boel weer aan elkaar naaien zit er zeker niet meer in…. tenminste als je de “niet levensbedreigende ingreep bij gezonde mensen,  maar toch risicovolle operatie” uberhaubt overleeft (7 doden in Zwolle)… hebben we het nog niet eens over alle andere complicaties gehad. Zoveel risico voor hooguit 40% effect op de lange termijn!....... Geef mijn portie maar aan Fikkie. 

En wat doe je met al die overgebleven huid als je 40-50-60 kilo lichter bent op de weegschaal? Dat wordt niet “gratis” weggehaald. Net als al je problemen die je koppelt aan het “te dik” zijn. Voor een prins op het witte paard, een bikini body en/of geluk moet je gewoon hard aan de bak en kan je niet afsnijden (zelfs niet je maagwand). Met het verdwijnen van je kilo’s verdwijnt niet je verleden en al je issues en persoonlijkheid daaromheen. Je wordt gewoon lichter op de weegschaal, je leeft waarschijnlijk (net zo (on)gelukkig als altijd) iets langer…... en verder niks! 

Maar goed, ben ik geen expert op het gastric bypass verhaal en ben ik meestal (niet geheel moeiteloos btw) op mijn gewicht waar ik alles mee kan doen wat ik maar wil. Dus ik snap dat ik in jullie ogen misschien makkelijk lullen heb en niks te zoeken heb op dit vlak. Ik heb echter wel ervaring met tegenslag, verdriet en hopen op een wonder…. die natuurlijk uitblijft! (ben net een mens). Ook weet ik uit ervaring met de mensen die ik mag coachen, dat de aanhouder wint en dat als de pijn maar erg genoeg is, iedereen in staat is om te veranderen. DUS OOK JIJ!!! En ja het wordt supershit en heel veel kut met peren. Heel vaak vallen (falen), maar dan toch met een shop onder je kont weer opstaan. En daar wil ik je graag bij helpen! 

Want zeg nou zelf…. Deze sjik is toch veel beter bezig...


*Mail me maar als je er ook nog niet toe bent om de handdoek in de ring te gooien!

 

info@dellyzoo.nl 


*het is niet persoonlijk hé, dus mochten ze je er toch ingeluisd hebben, ben je natuurlijk van harte welkom voor een intake en dan kijken we hoe we er het beste van kunnen maken! 


E-mailen
Map
Info