DELLY ZOO
AlLROUND GYM

CrossFit (Kids) Den Helder...

Dit is onze meest populaire small group fitnessles op het menu. Eentje met een ruig randje! Nee je make-up (onder andere) blijft niet goed zitten en de mannenshirts vliegen a la Magic Mike in het rond! Maar na een lesje afzien, voel je je serieus als herboren! 

We hebben elke dag een andere mix van Olympisch liften (kracht, coördinatie, snelheid), MetCon (uithoudingsvermogen) Gymnastics (eigen lichaamsgewicht oefeningen), altijd op je eigen (hoogste) niveau voor je op het menu. Zo trainen we alles van de conditie zodat je zo fit als kan, door het leven huppelt. 

CF kan puur voor de lol maar wil je meer, dan haak je aan bij onze competitiegang en gaan we los op Throwdowns en Games. 


CF is ook ideaal ter ondersteuning van je hoofdsport. Lokale rugbyers, kickboksers, judoka's, atletiekers, obstakelrunners, bootcampers, triatleten, gewichtheffers en wielrenners hebben de voordelen van CF voor hun sport al ontdekt. Werken aan je algehele fysieke conditie helpt namelijk het onderdeel van je conditie waar je in uitblinkt en talent voor hebt. Met andere woorden... je wordt nog beter in je sport als je werkt aan de dingen waar je niet zo goed in bent. In het kader van de blessurepreventie ook niet geheel onbelangrijk! In overleg met je coach maken we een speciale programmering en eventueel een voedingsschema om je naar het hoogste niveau te liften!

Vanaf 8 jaar!