DELLY ZOO
AlLROUND GYM

 Best GYM in town!

FUNctional fitness & NOBULL gym

NOBULL coaching-training & voeding/ In & Outdoor /Altijd onder begeleiding/ Van Pro tot op eigen niveau/ vanaf 8-100 jaar/ Gratis INTAKEPersoonlijk TRAININGSPLAN/ Persoonlijk VOEDINGSPLAN/ Speciale FIT-APP/ (Online) Coaching/ EVENTS en andere Fittigheid! 

Activiteitenagenda


NOBULL Battle

Start:31-03-2018
11:00
Einde:12-05-2018
12:00

Beachproof in 6 weken? Dat kan!!! Maar dan moet je rammen, die knop om en vooral "niet lullen maar poetsen". Lekker trainen en ja... waarschijnlijk niet zo veel maar wel heel erg goed eten. Hoe je dat doet, hoor ik je zeggen? Nou dat ga ik je allemaal leren zodat je straks het hele jaar rond in Speedo of Minikini kan shinen! En nee dat is niet makkelijk maar wel de moeite waard!

Start 31 maart 11 uur
Finish 12 mei
Kosten leden € 90,- (vervangt het abonnement)
Kosten niet leden € 130,-
Graag doe ik met alle deelnemers eerst een vrijblijvende en gratis intake vooraf. Stuur even een mailtje naar info@lijfstijlcentrumdenhelder.nl om je aan te melden!Terug naar overzichtLIJFSTIJL Centrum Den Helder (2007), CrossFit Den Helder (2014), Delly ZOO (2017)? 

Verandering van locatie en soms de naam doet niet af aan wat we allemaal al jaren doen. Sinds 1997 maak ik zo veel mogelijk mensen met dezelfde hoeveelheid aan doelen, superfit.

Dit doe ik met alle ervaring en kennis die ik onderweg kan vergaren, maar vooral met heel veel plezier en met alle liefde.  Je leeft maar 1 keer (zover we weten) en je krijgt maar 1 lijf. Wees er dan ook een beetje zuinig op. Slimheid zit niet alleen in het brein en dat lijken we wel een beetje te zijn vergeten.

Ik weet dat de drempel hoog lijkt en ik kan die stap niet voor je zetten. Maar als je hem eenmaal maakt, wil je nooit meer terug! Dat beloof ik! 

Liefs

Dikla