DELLY ZOO
AlLROUND GYM

DELLY Z00 evenementen 

Om onze skills en fitheid te testen, doen we regelmatig mee met (sportieve) evenementen. Omdat we vaak ver moeten reizen, doen we niet "zomaar"mee. Nee, het evenement moet namelijk wel de reis en moeite waard zijn en maximaal stoere verhalen opleveren om over op te scheppen. Bij gebrek aan creativiteit van de organisatoren van de events, zoeken we vaak een extra/ eigen uitdaging of competitie binnen het event. Tikkertje in het startvak, karaoke tijdens de warming-up en verkleed met cape/ tiara en lichtzwaard over de finish van een halve marathon, daar draaien we onze hand niet meer voor om....... De lat moet dus wat hoger! Dus voor iedereen die ook wat extra prikkels en andere gekkigheid zoekt hier onze DELLY Z00-events.....      

OPEN NK Huppelen                      zaterdag 5 mei

Huppelen we regelmatig wat af in de warming up. toen ik op een dag keihard werd ingehaald door 1 van mijn meest fitte en fanatieke klanten (Cain, 7 jaar). Hij huppelde supersnel met zijn armpjes strak langs zijn zij. Hoe ik ook mijn best deed.... ik haalde hem niet meer in!

Was ik van nature altijd een "hoge huppelaar" met armen en al, stellig overtuigd, dat dit de beste en meest efficiënte techniek was. Tot ik zwaar werd geklopt..... De rest van de lessen van die dag stonden natuurlijk in het teken van Huppelen "for time" en het idee van een OPEN huppel NK was geboren!


Datum: zaterdag 5 mei

Vanaf: 12 uur

Afstanden en info:

Mini 100 mtr

Individueel

€ 1,- pp

Sprint 400 mtr

Individueel

€ 2,- pp

Marathon 4x400 mtr

Teams (4p)

€ 10,- pteam


MINI: Heb je maatje 29 of kleiner, dan val je in onze "SUPER FLY" categorie. Je huppelt 100 meter zo snel als je kan natuurlijk in je superheldenpak! Onze MINI-deelnemers krijgen een NK-huppelcertificaat en een ijsje. 


SPRINT: De individuele afstanden starten op schoenmaat en per categorie is er een winnaar. De beste per categorie gaan naar de grote finale! De winnaar van de finaleronde mag zich een jaar lang NEDERLANDS KAMPIOEN Huppelen 2018 noemen en gaat naast de eeuwige roem en eer ook naar huis met de wisselHUPPELbelt.

De huppelafstand is 400 mtr precies en een speciale huppeloutfit wordt zeer gewaardeerd! 


TEAMS:  elk team bestaat uit 4 personen uit minimaal 2 verschillende categorieën. Om in de boeken te gaan als het beste NEDERLANDSE Huppel TEAM 2018 skippen jullie samen 4 x 400 meter vol mentale en fysieke opdrachten. Wie zijn je echte buddy's in het leven en met wie blijf je na dit NK nog steeds bevriend? Het beste team wint customized Teamshirts met naam voor al jullie andere teamuitdagingen!

Inschrijven kan tot en met 30 april