DELLY ZOO
AlLROUND GYM

NOBULL Battle  #32           (va half sept)

WE ZIJN LEKKER BEZIG!!! 

Heb je deze ronde gemist en wil je je aanmelden voor de volgende, stuur ons dan even een berichtje!

in 7 weken SuperFIT!!! 

'Omdat elk pondje toch echt door het mondje gaat, je van sporten niet afvalt en zware botten eigenlijk helemaal niet bestaan".  

Battle info: 

Met zesduizenddriehondernegentachtig dieet- en trainingsprogramma's op de markt zouden we toch wel een keer strak moeten zijn ondertussen??? Wat blijkt. Afvallen kunnen we als de beste en is vaak niet het probleem...  Maar op gewicht blijven als je eenmaal die kilo's hebt geloosd is voor 95% van die afvallers toch een brug te ver. 

Na een succesvolle dieetperiode  vervallen we namelijk weer in ons oude patroon... En krijgen we weer wat we hadden..... incl. 2 bonus kilo's =(  Doe dit een aantal keer per jaar en per saldo ben je slechter af dan dat je begon. Shit he? 


Maar ik geef jullie chronische dieethoppers en andere sixpackzoekers niet op! En ik weet uit vele jaren ervaring, dat de aanhouder wint. Dus heb ik speciaal voor jullie, ruim een jaar op mijzelf en tientallen "vrijwilligers" getest om mijn nieuwe jojo-proof systeem van topsporter tot funrunner te optimaliseren. Met groot succes moet ik zeggen! Daarom starten wij vanaf half september weer een nieuwe BATTLE, Weert eentje zonder excuses en andere onwaarheden die ons aan het lijntje houden. En nee het is echt niet altijd makkelijk, maar uiteindelijk heel erg de moeite waard! (min. 7-12 kg en min. 8-22 cm taille). Op naar het hele jaar door Bikini- en Speedoproof. JOEHOEIIII I'm in..... 


                                Fase 1*            € 49,-

                                Fase 2-3         € 99  

*Fase 1 omvat een intake, bodyscan en belastbaarheidstest, instellen speciale voedingsapp, workshop functioneel voeden en trainen en min. 3 fysieke workouts. Bij het succesvol en vooral excuusloos doorlopen van Fase 1 kan gestart worden aan de vervolgfases.

Leden starten vanaf Fase 2 


Meedoen met Battle #32....


Stuur me even een mailtje voor je aanmelding: info@lijfstijlcentrumdenhelder.nl 

of vul hieronder het contactformulier in!